True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Bouwval Gezocht (NL) - Alle afleveringen
Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 7

Edwin en Inge hebben een enorm perceel gekocht met daarop een verwaarloosd huis. Om niet in de verbouwing te hoeven wonen, kopen ze een caravan. Toch verloopt de verbouwing allesbehalve voorspoedig.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 6

Ruud en Renate kiezen voor minder schulden en meer vrijheid om te reizen en van elkaar te genieten. Ze gaan daarom bewust kleiner wonen en kopen een oude seniorenwoning in Amstelveen.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 5

Thomas en Mariska vallen als een blok voor een verwaarloosde villa in het Friese Woudsend. De oude jaren 30-woning wordt, als het aan Thomas ligt, volledig spraakgestuurd.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 4

Mariëlle heeft haar eerste eigen koopwoning gekocht in haar geboortedorp in Drenthe. De hele familie gaat aan de slag met de verbouwing van de vervallen notariswoning.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 3

Hidde en Barbara willen een grote tuin voor hun jonge gezin. Die vinden ze uiteindelijk in Muiderberg. Maar er is wel een probleem: er zit een veel te klein huis bij.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 2

Jorg en Ilse verhuizen van een appartement naar een hoekwoning in Zoetermeer. Jorg houdt erg van klussen en dat is maar goed ook, want de verbouwing duurt veel langer dan verwacht.Bouwval Gezocht (NL)
Bouwval Gezocht (NL): Afl. 1

Danny en Selena hebben het vrijstaande huis van hun dromen gekocht in Mierlo. Er moet nog wel een hoop gebeuren. In slechts zeven weken gaan zij proberen om de jaren 70-villa om te toveren tot hun droompaleis.