True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

02-11-2016
Piets Weer
Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.



Facts & Villerius
Facts & Villerius

Op de Filipijnen worden kinderen voor kleine vergrijpen in de cel gegooid. Jessica Villerius bezoekt een 'opvanghuis' waar kinderen van acht tot zestien jaar in overvolle smerige cellen vastzitten zonder uitzicht op een proces.



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.



Een Dubbeltje Op Zijn Kant
Een Dubbeltje Op Zijn Kant: John is kwaad

Martijn en Anne zijn opgegeven door moeder Elly, die het stel maandelijks honderden euro's leent. Dat geld gaat grotendeels op aan de wietverslaving van Martijn. Tot begin van het jaar had Martijn niet door hoeveel geld hij hieraan uitgaf. Sinds zijn bedrijf is gestrand, stapelen de rekeningen zich snel op en ziet het stel hun toekomst somber tegemoet. Martijn moet stoppen met blowen en geen geld meer aannemen van zijn moeder. Gaat hem dat lukken?



Queens of the jungle
Queens of the jungle Queens of the Jungle: Aflevering 4

Acht jongens en meiden, met een grote voorliefde voor luxe en blingbling, gaan drie weken op ontdekkingsreis. Samen zoeken ze hun grenzen op tijdens een barre trektocht door de jungle. Verstoken van alle luxe moeten ze het gezamenlijk drie weken lang met elkaar zien uit te houden. Hoe reageren ze op enge spinnen, giftige slangen en bloeddorstige piranha's? Hoe houden ze zich staande zonder hun geliefde crèmes, föhns en andere luxeproducten? Samen moeten ze de tocht van 21 dagen volbrengen, want alleen dan is de prijzenpot van 100.000 euro binnen handbereik. Gooit iemand eerder de handdoek in de ring? Dan kost dat de groep geld, hetgeen de sfeer er zeker niet beter op zal maken...



All-In Kitchen
All-In Kitchen: "Herken je mij niet meer Tjé?"

Er is paniek in de Kitchen als blijkt dat Jacques Petit, de belangrijkste food critic van Nederland, komt eten. Hein heeft geen idee wat hij moet bereiden voor de avond en krijgt een zenuwinzinking. Julian houdt zijn hoofd koel en bedenkt een plan: de moeder van meneer Petit vinden en haar vragen wat het lievelingsgerecht van haar zoon is.



Zembla
Zembla: Fatale overtocht - Het vervolg

In 2013 kapseist een boot met 400 Syrische vluchtelingen in de Middellandse Zee. Slechts 212 mensen overleven de ramp, waaronder de Syrische timmerman Hassan Mousa en zijn zoon Ahmed. Met vijf familieleden vlucht hij voor de oorlog in Syrië. Zijn vrouw, dochter, schoondochter en kleinzoon overleven de ramp niet. Voor de ogen van Hassan verdrinken ze in het ijskoude zeewater. Reddingswerkers brengen Hassan naar Sicilië waar ZEMBLA hem volgt. Hij krijgt hulp van de Nederlands Palestijnse Hanine Hassan. Zij werkt voor de mensenrechtenorganisatie Euromid Observer for Human Rights en gaat samen met hem op zoek naar zijn familie. Ze komt er al snel achter dat Hassans zoon ook nog in leven is, maar in Malta aan land is gebracht. Nu, drie jaar later, is Hassan één van de vijftigduizend Syrische vluchtelingen die in de afgelopen 5 jaar asiel in Nederland hebben gekregen. De twee kinderen van Hassan, die nog in Syrië waren, zijn inmiddels ook in Nederland. Al die tijd heeft ZEMBLA Hassan gevolgd. ZEMBLA onderzoekt of Hassan kan integreren dan wel aarden in Nederland.



Samantha En Michael
Samantha En Michael: Enkeltje Torremolinos

Realityserie waarin Samantha en Michael worden gevolgd als ze met hun kinderen Den Haag verlaten voor het Spaanse Torremolinos. Het is hun droom om daar een feestcafé te beginnen. Maar of dat verstandig is?



DNA Onbekend
DNA Onbekend

Het bijzondere verhaal van Shalom. Zij heeft als kind te horen gekregen dat ze nog een oudere zus heeft uit een eerder huwelijk van haar vader. Vanaf dat moment heeft ze het idee van een oudere zus nooit meer losgelaten en wilde maar één ding: haar vinden! Ook zien we de uit Sri Lanka geadopteerde Naomi die jaren geleden haar biologische familie heeft gevonden. Althans, ze begint de laatste jaren steeds mee te twijfelen of het wel écht haar familie is.



Nick & Simon, The Dream
Nick & Simon, the dream: Zweden

De mannen vallen al van de ene Zweedse verbazing in de andere. Kees, een enorme ABBA-fan, krijgt op Schiphol al z'n eerste ABBA gerelateerde verrassing van Simon te horen. En bij aankomst in Göteborg worden Nick & Simon direct door Kees van een internationale popster naar een voetbalstadion en van een all-female rockband naar de metalband Freak Kitchen geleid.



Met de deur in huis
Met de deur in huis Met de Deur in Huis: Aflevering 7

Een inrichting zegt veel over de persoonlijkheid van een BN’er. Tineke Schouten trekt ook dit najaar weer alle kasten, lades en deuren open, want Met de deur in huis is terug. De verschillende typetjes van Tineke leiden de kijkers rond in de huizen van de BN’ers. Aan het panel in de studio de taak te raden welke bekende Nederlander bij het huis hoort.



House Rules
House Rules: Stellen verbouwen ons huis!

Daphne Bunskoek presenteert House Rules: stellen verbouwen ons huis, waarin vijf koppels elkaars huis, rigoureus aan de hand van vooraf opgestelde ‘huisregels', gaan verbouwen. Ze strijden zo om de hoofdprijs die bestaat uit twee jaar hypotheekvrij leven. De juryleden zijn dit seizoen Odette Simons en Erik Gutter.



Voor wie steek jij een kaarsje op?
Voor wie steek jij een kaarsje op?

Op 2 november is het Allerzielen, de dag waarop overleden dierbaren worden herdacht. Met het programma Voor wie steek jij een kaarsje op? zet KRO-NCRV deze herdenking op de kaart. Met een uitzending vanaf Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis wordt stilgestaan bij bekende en onbekende Nederlanders die het afgelopen jaar zijn overleden. In het bijzonder herdenken we het leven van Johan Cruijff, die afgelopen maart overleed. We laten zien wat deze mensen in hun leven voor anderen hebben betekend, we vieren hun leven en we laten ze voortleven in mooie verhalen en optredens van bekende Nederlandse artiesten. De artiesten die een lied ten gehore brengen zijn Giovanca, Maan, René van Kooten en Niels Geuzebroek. De presentatie is in handen van Anita Witzier. Een kaarsje branden voor overleden dierbaren geeft troost en houdt de herinnering aan hen levend. KRO-NCRV koestert dit ritueel en wil mensen de gelegenheid geven een kaarsje te branden voor iemand die zij hebben verloren in de week voorafgaand aan Allerzielen en uiteraard op de dag zelf zal op internet (voorwiesteekjijeenkaarsjeop.nl) de mogelijkheid worden gegeven een kaarsje op te steken voor iemand die is overleden.



Goede Tijden, Slechte Tijden
Goede Tijden, Slechte Tijden: Bing krijgt liefdestips van schoonvader Ludo

Noud voelt zich geroepen om de depressieve Nina bij zinnen te laten komen. Als Rover een afspraak met een psycholoog heeft, ontdekt Linda dat er iets niet klopt. Bing wordt slachtoffer van zijn eigen haantjesgedrag. Thijs bedenkt een methode om Anna erin te luizen.



Rad van Fortuin
Rad van Fortuin Rad van fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. De rol van assistent, in het verleden onder anderen Leontine Borsato, wordt elke week door een andere ‘Leo’ of ‘Leontine’ vertolkt!



Per seconde wijzer
Per seconde wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in de verschillende categorieën. Hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan ze uiteindelijk naar huis?



3 op reis
3 Op Reis: Dennis Estland , Dennis Zweden

Dennis is in het hoge noorden. Op het platteland van Estland maakt hij kennis met de landelijke schommelsport: kiiking. Daarna bezoekt hij in de hoofdstad Tallinn een voormalig KGB-hotel. In buurland Finland gaat hij in het noorden op zoek naar beren en bezoekt hij de designstad Helsinki. Hij sluit af op het zonnige Zweedse vakantie-eiland Gotland, dat in de zomer ook wel het mini-Ibiza van het noorden genoemd wordt.



Achter Gesloten Deuren
Achter gesloten deuren Achter Gesloten Deuren: Mijn vreselijke zoon

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen.



Utopia
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.



De Bouwbroers
De Bouwbroers: Afl. 13

De broers Drew en Jonathan Scott combineren intelligentie met spierkracht om families te helpen met het vinden van een extreme opknapwoning en deze om te bouwen naar een uiterst budgetvriendelijk droomhuis.



Brugklas
Brugklas: Zwanger & Spammer

Semme's afkeer van Veldt bereikt grote hoogtes, tot hij doorkrijgt dat Veldts chagrijn veroorzaakt wordt door de zorg om diens zwangere pleegkind. Semme besluit Veldt te helpen om het goed te maken. * Bo denkt dat de maffe Facebookposts van haar vreemde klasgenootje Liza eigenlijk een grote emotionele schreeuw om aandacht zijn. Wat moet Bo doen, zich ermee bemoeien of Liza laten gaan?



Uit Eigen Keuken
Uit Eigen Keuken: Zalmtortilla's met salsaguacamole

Kort kookprogramma dat de kijkers inspireert met de lekkerste gerechten.



Get The F*ck Out Of My House
Get The F*ck Out Of My House: Fabians spullen vliegen ook naar buiten

De deelnemers krijgen een video waarop te zien is dat Boy en Omed de daders zijn van de gestolen drank. Vooral Boy krijgt iedereen over zich heen en pikt dat niet. Ondertussen vertrekt Miranda vrijwillig en maakt Boy het zo bont dat hij door huisbaas Anouar naar huis wordt gestuurd.



De wereld draait door
De wereld draait door

Met: Morgen verschijnt een nieuw boek over Harry Mulisch: 'Zijn eigen land', geschreven Robbert Ammerlaan. Robbert vertelt hierover bij ons aan tafel. * Kees van Kooten en Wim de Bie zijn onderdeel van de tv-geschiedenis, maar al achttien jaar niet meer op televisie. Paulien Cornelisse vertelt ons waarom het bekende duo niet vergeten mag worden. * Muziek is van Pip Blom, tafeldame is Fidan Ekiz en Nico Dijkshoorn dicht.



SpangaS
SpangaS

Shirley hoort haar vader uit: is hij wel of niet verliefd op Marie? Wieteke stopt stiekem geld in Dylans tas. Caro schrikt als Juliette kiest voor een film over een transgender in Reggy's les.





BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

In het Noord-Hollandse Overveen wonen Feija en Simon met dochtertje Kato in het voormalige badhuis Stoop's Bad. Ze hebben hun appartement totaal verbouwd naar eigen smaak, met oog voor de oude bestemming en behoud van oude details. Culinair expert Alain Caron ontmoet Anke Gondrie die verzot is op de smaak van Latijns-Amerikaanse karamelpasta, beter bekend als 'dulce de leche'. Ze kon het in Nederland niet vinden en is het daarom zelf gaan maken. Goed nieuws, voor alle zoetekauwen!



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Tot en met 9 november met speciale aandacht voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen.



Hallo Nederland
Hallo Nederland

Wat zou er gebeuren als Marken overstroomt? Op het schiereiland werd een dijkdoorbraak nagespeeld. Hulpdiensten en tientallen vrijwilligers doen aan mee de oefening die 'Waterwolf' heet. Op 2 november is het Allerzielen. De dag waarop de katholieken hun overleden dierbaren herdenken. Maar deze gedenkdag is niet meer voor alleen de katholieken. Steeds meer mensen gebruiken deze dag om stil te staan bij de mensen die zijn heen gegaan. In Almere heeft cupido zijn werk goed gedaan. Daar werd namelijk een briljanten huwelijk gevierd van het echtpaar Kesselaar-Jansen uit Almere. Al zeventig jaar zijn zij samen, waarvan 65 bekroond met een huwelijk.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.



Z Today
Z Today: Mathijs Bouman: Huidige onderwijs is kindermishandeling

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Brandschilderen

Veel kerken zijn versierd met glas-in-loodramen. Nienke kijkt mee in het atelier van Marc Mulders hoe het nieuwe glasraam voor de Goudse Sint-Janskerk gemaakt wordt. Daarbij maak Marc gebruik van brandschilderen. Ard en Fjodor maken een glas-in-lood-disco.



Shownieuws
Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.



EenVandaag
EenVandaag

Met: Burgemeesters willen dat motorbendes in Nederland verboden worden. Dat blijkt uit een enquête van EenVandaag onder tientallen burgemeesters die te maken hebben met motorbendes, ofwel Outlaw Motorcycle Gangs (OMG's) in hun gemeente. Zij vinden dat ze onvoldoende mogelijkheden hebben om de groeiende overlast van de bendes aan te pakken en daarom pleit driekwart (73%) voor een verbod. * 'Stop met internationale adoptie'. Als het aan de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming ligt, mogen er geen kinderen meer uit het buitenland worden geadopteerd en gaat het internationale adoptiebeleid op de schop. * Blog: Mijn adoptie. In 1974 werd Mischa Blok als Eun Hye Park geboren in Suwon in Zuid-Korea. Als driejarig meisje kwam ze naar Nederland. Haar adoptie in 1977 hoorde bij één van de eerste adoptiegolven uit Korea. Nu de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming met het advies komt om te stoppen met adopties uit het buitenland, schrijft Mischa een blog over haar verhaal. * Kijk en Lees: 'Iedereen weet dat het niet deugt'. De burgemeester van Zwolle leidt bijeenkomsten van burgemeesters om de problematiek over motorclubs te bespreken. Tegen welke problemen lopen burgemeesters aan als een motorclub zich vestigt binnen gemeentegrenzen?



Bright TV Uitpakparty
Bright TV Uitpakparty: Afl. 3

David test de Sony FDR-AX53, dé ultieme vlogcamera. Verder aandacht voor de slimme rookmelder Nest Protect, de Phantom 4-drone en de LG PH 550 draagbare minibeamer.



The Mix Up
The Mix Up: "Make me beautiful!"

Onlineprogramma waarin een icoon van de Nederlandse televisie voor één dag van werkzaamheden mixt met een YouTube-ster en vice versa. Dit zorgt voor bijzonder hilarische taferelen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroeg

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.



Beschuldigd
Beschuldigd

Beschuldigd is een scripted realityserie. Elke aflevering wordt er plotseling iemand binnen een gezin beschuldigd van een misdrijf. Van kleine tot zware delicten. Hoe gaan de verschillende gezinnen hier mee om?



Huizenjacht
Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.



RTL Live
RTL Live: Afl. 23

Met in deze uitzending: -Winston Gerschtanowitz vertelt alles over zijn indrukwekkende reis naar Nepal. -Justen Beer, bekend van 'Everybody Dance Now', heeft een app ontwikkeld: 'Justen Beer Worldwide'. -Verder het heftige verhaal van olympisch kampioen Maarten van der Weijden na zijn kanker.



Mr. Bean
Mr. Bean: Afl. 15

Animatieserie waarin Mr. Bean elke keer weer op een doldwaze en onhandige manier in de meest bizarre situaties terechtkomt, maar er ook weer op een eigenzinnige en briljante wijze uit weet te ontsnappen.





Koffietijd
Koffietijd: Gehaktbrood met andijviestamppot

Met in deze uitzending: -Anita Witzier vertelt over het tv-programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op'. -Erik van Muiswinkel en Justus van Oel over hun theatervoorstelling 'Justus van Oel en Erik van Muiswinkel vertellen een film'. -Caspar maakt pinda-zoete aardappelsoep.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



De Ochtendkus
De Ochtendkus: Han Peekel

Deze Ochtendkus krijgen we van programmamaker Han Peekel.



NOS Jeugdjournaal met gebarentolk
NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.



Sesamstraat
Sesamstraat: Natuur/Tuin

Ieniemienie speelt met twee poppen. Eén is haar lievelingspop.