True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Wie Woont Waar? - Alle afleveringen
Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 4

Huiseigenaren Jan, Marian, Jannie en Stanley doen een rondje door het noorden van Nederland, want alle huizen bevinden zich in Friesland. Zo gaan ze naar een oud posthuis met een modern interieur, een vrijstaande woning omringd door groen en een monumentaal industrieel pand. Verder bezoeken ze een etagewoning in Scandinavische sferen en een landelijke woonboerderij. Wie wint deze laatste aflevering?Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 3

Huiseigenaren Kris, Marcella, Brigitte en Ineke onderzoeken vijf zeer verschillende huizen in alle windstreken van het land. We zien een prachtig kadehuis in Amstelhoek en een statig herenhuis in Den Bosch. We bezoeken een gigantische villa in Cuijk en een antieke woonboerderij in Hellouw, om vervolgens te belanden bij een gekleurd stadspaleis in Gouda.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 2

We krijgen opnieuw een inkijkje in vijf compleet verschillende huizen. Zo reizen we samen met huiseigenaren Yvette, Gerda, Sylvia en Patrick af naar Brabant en betreden we een monumentaal landhuis met vele bewoners. Ook zien we een geheel gerenoveerde oude kerk met 300 Mariabeelden, een kleurrijk appartement in Rotterdam en een grijze, betonnen bungalow.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 1

Huiseigenaren Aart, Petra, Anneke en Carla op onderzoek uit in elkaars huizen om te achterhalen van wie welk huis is. Ze komen terecht in een huis waar de hitserie Dallas opgenomen lijkt te zijn en bezoeken een riante woning in Oosterwolde. In Amersfoort gaan ze het water op en op de Zaanse Schans gaan ze terug in de tijd.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 4

Met huiseigenaren Sipke, Dirk, Mieke en Francesca bezoeken we een oud conciërgehuis, een Mongoolse yurt, een spannend ingerichte woning in Den Haag en een woonboot aan de IJssel.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 3

We kijken samen met huiseigenaren Frank, Cindy, Angele en Miranda binnen bij vijf heel verschillende huizen. Zo zien we onder meer dat je midden in Amsterdam toch vrij kunt wonen, dat in Hellevoetsluis de jaren zeventig nog 'alive and kicking' is en dat een gelikte villa en een zwijnenstal prima hand in hand gaan.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 2

Huiseigenaren Lieneke, Agnes, Michael en Es doorkruisen het halve land om binnen te kijken bij de meest opvallende en bijzondere woningen. Ze bezoeken een monumentaal pand in Geervliet en een lieftallig optrekje in de Achterhoek. Ze jagen op aanwijzingen in een huis in Wenum-Wiesel en vallen stijl achterover van het interieur van een Arnhemse stadswoning.Wie Woont Waar?
Wie Woont Waar?: Afl. 1

Met huiseigenaren Sipke, Dirk, Mieke en Francesca bezoeken we een oud conciërgehuis, een Mongoolse yurt, een spannend ingerichte woning in Den Haag en een woonboot aan de IJssel.