True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-01-2024
Tv Show
TV Show: Een keuze uit de beste buitenlandse en Nederlandse acts die de afgelopen 40 jaar naar Ivo N

Met onder anderen Phil Collins, Celine Dion en Wet Wet Wet en een van de eerste televisie interviews van Anouk, Laura Pausini en Montserrat Caballé.



VPRO Wintergasten
VPRO Wintergasten: Afl. 4

Janine Abbring praat met trompettist en componist Ibrahim Maalouf (1980) over Libanon, creativiteit en improvisatie en over de worsteling van Franse jongeren met een migratieachtergond. Maalouf laat een fragment zien van de wereldberoemde Libanese zangeres Fairuz. Verder fragmenten uit de tv-serie The Fresh Prince of Bel-Air met Will Smith en uit een documentaire over zijn vader Nassim Maalouf, die ook trompettist was.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 3

Meer bekend over oorzaak long covid. Onderzoekers van het Amsterdam UMC en de Vrije Universiteit hebben aangetoond dat de oorzaak van long covid lichamelijk is, en niet 'tussen de oren zit'. Onderzoeksleider en hoogleraar inwendige geneeskunde Michèle van Vugt is te gast. * Israëlische ministers willen Gaza leeg. Vrijwel alle landen wijzen het idee af. Wat willen de Palestijnen zelf? * De natuur als rechtspersoon. In reactie op milieuvervuiling en teruglopende biodiversiteit pleiten juristen, wetenschappers en politici er steeds vaker voor om natuur rechten te geven. Wat houdt het precies in?



The Story of countdown
The Story of countdown: Afl. 1

Special over het populaire popprogramma Countdown, dat van 1976 t/m 1993 werd uitgezonden bij Veronica en internationale sterren als Paul McCartney, Whitney Houston, David Bowie en Mariah Carey ontving in de Bussumse opnamestudio. Het programma groeide medio jaren 80 uit tot Europe's no. 1 Rock Show, met uitzendingen in meer dan vijftien landen. Aan de hand van nieuwe interviews, vertellen makers van het eerste uur als Lex Harding en Rob de Boer, samen met presentatoren als Adam Curry, Simone Walraven en Wessel van Diepen, het verhaal van Countdown.





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het jonge stel Anco (24) en Fenna (26) wil dolgraag de beukenhaag tussen hen en de buren verwijderen, maar daar willen de buren niks van weten. De buren in kwestie, Klaas (87) en Annie (82) die hebben de beukenhaag veertig jaar geleden eigenhandig geplant en vinden dat de buren er gewoon met hun tengels vanaf blijven moeten blijven! Kortom, hoogste tijd dat Mr. Visser en Viktor afreizen naar Heerenveen om te voorkomen dat de beuk erin gaat tussen deze buren.



Santos
Santos: Nu Nico onraad ruikt en de broers worden verhoord, dreigt Erveline alle controle te verlieze

Erveline dreigt de controle te verliezen nu politieman Nico onraad ruikt. Nando en Edson worden in de verhoorkamer fors onder druk gezet om te spreken. Glenn en Jermaine voeren een smerige klus uit voor Kikker waarbij Glenn en Jermaine ruzie krijgen. Yola ruimt op aandringen van haar moeder het lab van de familie op en wordt door Glenn aangespoord om met hem te vertrekken. Ze komt alleen in een lastige situatie terecht als ze Henry in de haven treft.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 4

Ontmoetingen met inspirerende mensen die een nieuwe blik hebben op onze identiteit. Theatermaker Adelheid Roosen, dj Isis van der Wel en boeddhistische non Jotika Hermsen hebben een crisis weten om te buigen tot een waardevol inzicht.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 3

Een mooie klus voor interieurstylist Theo-Bert, want hij helpt de muzikale Jasper. Jasper heeft het downsyndroom en woont begeleid in een appartement in Almere. Hij luistert graag cd's en zingt karaoke. Theo-Bert tovert zijn woonkamer om tot een muziekstudio. * Chef-kok Leon is in het Friese Sint Jacobiparochie, waar Piet en Griet de Dik Trom-erwt telen, een oud ras dat heerlijk is voor in de erwtensoep. * In het Tilburgse stadsbos wonen heel bijzondere eekhoorntjes die nergens anders in Nederland voorkomen. Rob Vereijken woont al zijn hele leven in Tilburg en weet nog hoe ze hier terecht kwamen en vertelt over dit bijzondere bos.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 4

In Rotterdam staat er een hele speciale moeder-dochter-activiteit op het programma bij de dames Wildeman. Ze gaan een gezamenlijke tatoeage laten zetten. De familie Cudogham heeft een nachtje in hun strandhuisje in IJmuiden geslapen. Maar ze zijn niet helemaal compleet, oudste zoon Jazz is in Amsterdam aan het werk op zijn bijbaantje. De familie Blom woont een dienst bij in de kerk die ze tijdens hun tijd in Albanië zelf gestart zijn. Tijdens deze trip down memory lane keren ze ook terug naar hun oude huis en buren in Albanië.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Monique wil liever geen polonaise aan haar lijf. Maar de naam van haar date kwomt wel heel erg dichtbij. Anouk wordt door haar date Duncan direct overladen met de een na de andere serenade. Maar daarmee staat hij niet gelijk in de top drie van Anouks playlist.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Zeehonden leggen gigantische afstanden af en hebben een ijzersterk geheugen.

Ze leggen gigantische afstanden af en hebben een ijzersterk geheugen. Ze kennen de Noord- en de Waddenzee op hun duimpje. Janouk staat oog in oog met het grootste roofdier van Nederland: de zeehond. Hoe gaat het met de zeehond? Janouk loopt een dagje mee op de zeehondenopvang op Texel. In een sketch gaan de trainers van een zeehondenshow het helemaal anders doen.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In De Verdwenen Stad staan we op de plek waar de drukkerij Johan Enschedé was gevestigd. Bij Trugkieke bewonderen we de kunst van het brood- en banketbakken. In Op Pad wordt Fort Giessen belicht.



CupCakeCup
CupCakeCup: Afl. 12

Nog vier duo's zijn in de race voor de laatste twee finaleplaatsen. Ze gaan aan de slag met onbekende en lastige technieken. Zo leren ze dat je cakejes een cartoonachtige look kan geven door met zwarte omlijning te werken. Hun ijsjes lijken ineens alsof ze uit een stripboek komen. Daarna maken ze een eiland van cupcakes waarbij het omringende water of ijs gemaakt moet zijn van jelly. Op dat eiland bevindt zich ook nog een dier dat op de één of andere manier verdwaald is. Gelukkig is Nienke van Dijk in de studio en bruist het van de creatieve ideeën.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 3

Het laagste geboortecijfer ooit * Deze Europarlementariërs zien in 2024 bedreigingen voor de EU, maar ook enorme kansen * De Epstein-documenten zijn openbaar gemaakt * Blijvende gehoorschade door vuurwerk groot probleem bij politie



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 3

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 4 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 januari, 17:45 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Tjarda Struik zet zich in om meer begrip te krijgen voor blinden en slechtzienden. In de documentaire Blind Vertrouwen worden mensen met een visuele beperking gevolgd op de weg naar het waarmaken van hun ambities. * Karin Luiten kookt wereldgerechten zonder speciale pakjes en zakjes uit de supermarkt. * Dijkgraaf Remco Bosma geeft een update over de wateroverlast vanwege de vele regenval en hoge waterstanden. * Lammert de Bruin bekeek de film Priscilla, de veelbesproken film over de ex-geliefde van Elvis Presley. * De cast van de musical Oh Johnny in Droomland treedt op. Hoofdrolspelers Rob van de Meeberg en Marjolein Touw vertellen erover.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Beer Dadon is terug van zijn CT scan, drachtige reuzenschildpad Mi

Bruine beer Dadon komt terug van zijn CT-scan. De uitslag moet bepalen of hij wakker mag worden uit zijn narcose en weer zijn geliefde berenbos in kan. Reuzenschildpad Mien is rusteloos. Ze zoekt een plek om haar eieren te begraven. En ook nevelpanter Hyma is drachtig. Door onervarenheid gaat het vaak mis bij een eerste nest. De welpjes hebben alleen overlevingskans als Hyma genoeg moederinstinct heeft.





Viva Classic Live
Viva Classic Live: Gastheer en bariton Sef Thissen blikt terug op de vele parels die in de afgelopen

Viva Classic Live is een podium waar internationale topsolisten willen stralen. Sef Thissen maakt jaarlijks zijn muzikale reis met The New Symphonics en koor o.l.v. maestro Maurice Luttikhuis. Gastheer en bariton Sef Thissen blikt terug op de vele parels die de afgelopen tien jaar zijn vastgelegd.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 63

Buurvrouw Rian heeft een verkleedfeestje. Maar ze heeft niets om aan te trekken. Heeft Fenna tips? Fenna legt uit hoe je een bril moet knutselen waarmee je even iemand anders kan zijn. Matyas vertelt over dieren die van uiterlijk kunnen veranderen en buurvrouw Noël weet eindelijk wat ze worden wil: model.



Jottum
Jottum: Afl. 9

Faye moet voor school een liedje zingen. Ze oefent het zingen uitbundig op haar slaapkamer. Alleen Jottum vindt het niet zo mooi en vlucht de kamer uit. Faye snapt er niets van. Jottum stelt voor dat ze zichzelf opneemt, zodat ze het terug kan luisteren. Als Faye haar eigen stem hoort, schrikt ze. Dat klinkt heel anders. Hoe kan dat? Faye is verdrietig. Maar Jottum stelt voor om haar zangles te geven, zodat ze beter leert zingen. Zal het zingen goed gaan in de klas? En is Jottum erbij om haar te helpen?



Op de planken
Op de planken: Afl. 28

Bitter Sweet Dance gebruikt persoonlijke verhalen om iets te vertellen over de wereld van vandaag. Tijdens de rechtszaak rond haar eigen scheiding zag choreograaf Liat Waysbort hoe haar bestaan ineens gereduceerd werd tot een werkblad in excel. Die pijnlijke ervaring verwerkte ze tot het dansstuk My Life in Excel, waarin ze samen met data-specialist Dana Ganot de relatie ontleedt tussen ons dagelijks leven en de gegevens die over ons verzameld worden.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 3

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.