True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-04-2024




Villa Ramadan
Villa Ramadan: Afl. 4

Te gast: Jewaria Gazaele Aznam, Razeen Khattab, Sevval Kayhan, Safoan Mokhtari en Umniya Nasibdar.







Man en Kunst
Man en Kunst: Afl. 3

Het omvangrijke schilderij 'Perspectiefstuk met een lezende jongeman in een renaissancepaleis' van Samuel van Hoogstraten (1627-1678) staat centraal. Hij is de 17e-eeuwse meester van het perspectief, de doorkijkjes en bedriegertjes. Van Hoogstraten was een leerling van Rembrandt en gooide hoge ogen aan het hof van Ferdinand III in Wenen en in adellijke kringen van Londen. Ook was hij vooraanstaand Dordtenaar en Muntmeester in zijn geboortestad, waar Lucas De Man zijn werk bezoekt.



FORMULA 1
FORMULA 1: Leclerc & Perez's Final-Lap Duel! 🔥

Charles Leclerc and Sergio Perez raced it out in Suzuka in what proved to be a championship-deciding battle back in 2022. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Hans Nijland en Jeanet van der Laan over hun kandidatuur voor het voorzitterschap van de KNVB. * Eric van 't Zelfde ging van een baan in het onderwijs naar de Pauluskerk. * De Eerste Kamer heeft de behandeling van het wetsvoorstel voor de sluiting van het Groninger gasveld uitgesteld. Te gast zijn demissionair staatssecretaris Hans Vijlbrief, Groningers Merel Jonkheid en Jan Wigboldus en Thomas van Groningen.









Michael Moore
Michael Moore: This Podcast and Palestine Before October 7th | Ep 312

On today’s episode of Rumble, Michael reflects on the continued onslaught against the people of Gaza by Benjamin Netanyahu and the bombs the US is sending him. As history repeats itself, Michael looks back on previous discussions of the Palestinian struggle on Rumble to talk about how journalists both here and in Palestine have been persecuted, how a one state solution is the real path to peace, and how visiting occupied Palestine as a young journalist changed him. Previous episodes featured: ⁠Episode 190: Tax Day In America… Time To Fund The Killing Of More Palestinians!⁠ Klik hier 145: Only In The Darkness Can You See The Stars (featuring Marc Lamont Hill)⁠ Klik hier 248: Forget Me Not⁠ Klik hier 169: Pink Floyd Co-Founder Roger Waters & Rep. Rashida Tlaib — Rumble 25 Million LIVE⁠ Klik hier more of Michael’s work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Episode underwriters: 1. Shopify. Sign up for a one-dollar-per-month trial period at ⁠Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. 2. Moink. Moink brings additive-free, farm-fresh meat right to your door, and supports independent family farmers in the process. Go to ⁠Klik hier right now and get FREE bacon for a YEAR. ******************** Write to Mike at ⁠mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



STAAL
STAAL: Afl. 4

Directeur Hans van den Berg heeft slapeloze nachten van de publieke druk waaronder hij zijn bedrijf moet leiden, maar desondanks gelooft hij nog altijd in een groene toekomst voor Tata Steel. Een grote groep demonstranten, gemobiliseerd door activist Antoinette Verbrugge, hoopt met steun van een advocaat op een strafrechtelijke vervolging van Tata Steel.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 58 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 april, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Spoorloos
Spoorloos: Afl. 3

Jung Soo werd als 10-jarig jongetje uit Zuid-Korea geadopteerd, na een jeugd vol onrust en mishandeling. Tijdens een eerder bezoek aan zijn geboorteland ontmoette hij alleen de familie van zijn vaders kant. Nu wil hij toch het hele verhaal weten en reist hij naar Zuid-Korea om te ontdekken hoe zijn moeder terugkijkt op die periode.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

De NAVO bestaat 75 jaar. Hoe kan de NAVO Oekraïne helpen? Dat is het belangrijkste onderwerp op de top van het bondgenootschap in Brussel. Een klein eilandje voor de kust van Zweden is, met de toetreding van Zweden tot de NAVO, van groot strategisch belang geworden. De troepenopbouw op Gotland is begonnen. Te gast: Kajsa Ollongren. * Mogelijk geen drinkwateraansluiting bij nieuwe woningen. Daarvoor waarschuwt drinkwaterbedrijf Vitens. Er is een watertekort: door opwarmende natuur verdampt er meer water. * Nieuwe regels voor interlandelijke adoptie. Er zijn geen garanties voor een waterdicht adoptiesysteem. Toch komt er een nieuw systeem.



Van de wereld
Van de wereld: Afl. 1

Het leven van Isa (18) wordt geportretteerd. Op een festival in Brabant experimenteert ze voor het eerst met xtc. Na een dag dansen raakt ze in coma door watervergiftiging. Samen met familie en vrienden blikken we terug op haar bijzondere leven.





Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 13

In Museum Prinsenhof Delft kijkt Bart Rutten, directeur van het Centraal Museum, naar de verschillen en overeenkomsten tussen Delfts keramiek van rond 1700 en de keramiek van hedendaagse makers. De experimenteerdrift van de Delftse plateelbakkers is ook nu terug te vinden bij makers die willen blijven vernieuwen met behulp van bijvoorbeeld 3D-printers. Of ze gaan op zoek naar verduurzaming door verschillende baktechnieken en het gebruik van lokale klei en regenwater.





Zussen
Zussen: Afl. 1

Rolinde wordt onaangenaam verrast als zij bij de lezing van het testament van haar vader Johan wordt geconfronteerd met twee halfzussen. Nienke denkt dat er een fout is gemaakt, zij heeft al een vader. Faya wil haar nieuwe familie omarmen maar wordt afgewezen. Saar de oma van Rolinde, heeft duidelijk iets te verbergen.



The Rookie
The Rookie

Op agent Aaron Thorsens eerste werkdag, sinds de aanval, krijgt hij een reeks stressvolle zaken toegewezen om te bepalen of hij klaar is om te werken. Elders onderzoekt het team een moordzaak die mogelijk verband houdt met de pentagrammoordenaar.



Tijl in het voetspoor van...
Tijl in het voetspoor van...: Afl. 5

Tijl reist naar Luzern en bezoekt het Graceland van de 19e eeuw: het Duitse Bayreuth. Hier bouwt Richard Wagner zijn eigen muziektempel, het Festspielhaus, waar alleen zijn muziek zal klinken. Ook gaat in Bayreuth het meesterwerk van Wagner, Der Ring des Nibelungen, in première. Na ruim twintig jaar werken is dit vijftien uur durende spektakel over goden en halfgoden eindelijk klaar en beleeft een wereldpremière. De laatste twee delen van de Ring staan centraal: Siegfried en Götterdämmerung.



Je Huis op Orde
Je Huis op Orde

Viktor en Quirine zijn in Zwolle bij Christel, Seferlino en hun kinderen. Hun huis ziet er op het eerste gezicht netjes uit, maar als je de kastdeuren opentrekt, vallen de spullen er letterlijk uit. Het gezin is voortdurend alles kwijt en er is geen overzicht. Christel is, naar eigen zeggen, lui en vindt het lastig om afscheid te nemen van haar rommel. Seferlino hecht minder aan spullen, maar helpt niet mee met opruimen. Ze snappen dat ze niet het goede voorbeeld geven aan hun kinderen en willen het graag beter en anders doen.



Meiden Die Rijden
Meiden Die Rijden: Afl. 2

Nieuwkomer en internationaal trucker Steffie vertrekt met haar gele apothekerstruck richting Engeland, om daar wat farmaceutische grondstoffen af te leveren. We rijden mee met truck-poppendop Melisa, die we op een speciale dag treffen, en de Drentse trucker Marianne maakt naast het truck rijden ook indruk met haar stem.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 68

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 27

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: $1 to $1,000,000 Mafia Car In GTA 5

$1 to $1,000,000 MAFIA Car In GTA 5 Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! 🧡 Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop #gta5 and #gtarp content!



First dates
First Dates: Afl. 16

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent weer haar deuren voor single gasten die op zoek zijn naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een tweede? En wie vindt de perfecte match?



Complex NL
Complex NL: Met Henkie T in een uitverkochte Paradiso | Frontline

Henkie T heeft al een flinke legacy opgebouwd en vierde dat (snap je de reference?) in een uitverkochte Paradiso. Uiteraard kwamen er flink wat gastartiesten langs om Mister Quatro himself te steunen, dus wij waren er ook bij! In ‘Frontline’ neemt Complex NL host Hakan je mee naar de meest interessante plekken, met de meest interessante mensen. Van A-list stars tot festivalbezoekers – Hakan staat aan de frontlinie van het bouwen van de brug tussen de fans en artiesten. Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL. #HENKIET #QUATROVISION #FRONTLINE Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 67

Van jagende zeearenden tot zwarte ibissen en van broedende visarenden tot mysterieuze moerasbewoners; ze komen allemaal aan bod in de BinnensteBuiten-special: Nederland, Waterland, Vogelland met Arjan Dwarshuis. In een vierdelige reeks neemt de bekende vogelexpert je mee op vogelsafari in eigen land. Arjan laat op bevlogen wijze zien dat onze waterrijke natuurgebieden van levensbelang zijn voor miljoenen vogels. Een indrukwekkende natuurserie met meer dan honderd unieke vogelsoorten, in elk seizoen spectaculair en filmisch in beeld gebracht. Het eerste deel staat in het teken van de lente.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 46

Dolf Jansen zit naast Sophie. * Werd het dichtdraaien van de gaskraan moedwillig vertraagd of is het één groot misverstand? We praten met politiek redacteur Peter Kee en gedupeerde Annemarie Heite. * Ooit gold het Nederlandse vaccinatieprogramma als internationaal voorbeeld. Nu daalt de vaccinatiegraad en steken infectieziekten zoals mazelen en kinkhoest de kop op. Wat gaat er mis? Hoogleraar geneeskunde Marcel Levi vertelt erover. * Met knallende hits voerden 2 Brothers on the 4th Floor, T-Spoon en Twenty 4 Seven de hitlijsten aan. Het succesvolle genre van de jaren 90: eurodance. Met Desray, Linda Estelle en Nance halen we herinneringen op.





AFC Ajax
AFC Ajax: TAKE A SEAT 🚗 with URBY EMANUELSON | 'Seedorf guided me a lot'' 🤝

In Take a Seat praten we bij met oud-Ajacieden en blikken we terug op hun mooiste momenten in Amsterdamse dienst. In de vierde aflevering zit Urby Emanuelson in de auto bij presentator Aviv Levy. #Emanuelson ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Feyenoord
PREVIEW 📊 | FC Volendam - Feyenoord | Eredivisie #28

De Eredivisie gaat verder met een midweekse speelronde. Feyenoord reist donderdag naar Noord-Holland voor een uitwedstrijd tegen FC Volendam. Voor het duel met de hekkensluiter hebben we een nieuwe Preview klaarstaan zodat je volledig up-to-date bent. #volfey Bekijk alles over de wedstrijd tegen FC Volendam in de Matchday Collection op Feyenoord ONE ➸ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Prime Schumacher Winning His First Ferrari Title 🥹

After five years of trying, Michael Schumacher finally claimed his elusive first title with Scuderia Ferrari at the 2000 Japanese Grand Prix, triumphing in a season-long battle over rival Mika Hakkinen. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #JapaneseGP



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 94

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ricardo vindt eerlijkheid heel erg belangrijk in een relatie, maar hij lijkt zich niet te beseffen wat die eerlijkheid doet met Natasja. Zoë staat niet meteen te springen bij de homemade hardstyle van Tom. Hakken is niet Zoë's ding maar met kneden komt Tom niet veel verder.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4666

Is het een plant? Nee. Is het een dier? Nee. Wat is het dan wel? Pascal duikt in de magische wereld van algen. Wereldwijd zijn er zo veel verschillende soorten, vormen en kleuren dat niet eens bekend is hoeveel algen er zijn. Wel dat ze onmisbaar zijn voor het maken van zuurstof: meer dan 70% van de lucht die we inademen, komt van deze wonderlijke onderwaterorganismen. Op Texel en in Wageningen leert Pascal hoe een alg groeit en hoe je een 'superalg' kweekt. Barry Snotter krijgt een les toverdranken en leert een bijzonder drankje maken.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer gaan de mannen langs bij Bert Scholtens. Hij draait wekelijks een nachtdienst bij de daklozenopvang in Arnhem. Niet omdat hij het zo leuk vindt, maar omdat hij vindt dat hij iets terug moet doen voor de maatschappij.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: $1 to $1,000,000 Mafia Car In GTA 5

$1 to $1,000,000 MAFIA Car In GTA 5 Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! 🧡 Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop #gta5 and #gtarp content!



Say Whut!?
Say Whut!?: Afl. 18

Jesper Hesseling en Bente Fokkens nemen het op tegen Moïse Trustfull en Kaj van der Voort.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 80

Hoe rechters in Rotterdam samen proberen huiselijk geweld te bestrijden: 'Je moet het patroon zien' * Instanties roepen het kabinet op tot actie rondom vervuilende bedrijven * Moeten we de advocatuur veranderen? Naar aanleiding van de tapes van Khalid Kasem



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 67

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: 'Verkrachter' Maxime Meiland: 'Haar leugens hebben mij kapot gemaakt'

Maxime Meiland heeft in haar boek iemand beticht van vreselijke dingen. hij doet vandaag exclusief zijn verhaal bij RoddelPraat. Jan Roos en Dennis Schouten hebben deze uitzending heel veel nieuwtjes. Doneer actie van het slachtoffer van Maxime Meiland: Klik hier dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Hoe de Wereld werkt S1 #6 - Ondernemen in de praktijk

In deze aflevering van Hoe de Wereld Werkt vertelt Jelena Postuma over wat er allemaal komt kijken bij het leven als ondernemer. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf winst maakt en wat kun je allemaal doen als je meer geld nodig hebt om je bedrijf uit te breiden? Ook gaat ze in gesprek met een jonge ondernemer over zijn ervaringen en motivatie. Benieuwd geworden? Bekijk dan snel deze aflevering van Hoe de Wereld Werkt! Meer weten over het ontstaan van geld? Lees dan het boek "De Tuttle Tweeling en het Monster van Jekyll Eiland" Tyler werk en hobby Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Woede in Groningen over het voornemen van VVD, BBB en PVV in de Eerste Kamer om de gaswet uit te stellen. Na alle ophef zegt de VVD nu dat het allemaal een misverstand zou zijn. En in gebieden met veel verkeer en veeteelt zijn mogelijk veel meer coronadoden gevallen dan gedacht.



PSV
PSV: PUMA GOAL OF THE MONTH | The best 🔟 goals of March! 🔥

Enjoy our 10 best goals of March! #PSVxPUMA ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Gio
Gio: MIJN PASPOORT IS ALSNOG GEVONDEN! WIJ ZIJN TERUG IN NEDERLAND!🇳🇱 😲

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



vThorben
vThorben: Op Zoek Naar Meest Zeldzame Item Ooit! (Bloemburg Survival)

Bedankt voor het kijken naar Op Zoek Naar Meest Zeldzame Item Ooit! (Bloemburg Survival) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 65

Hoe weten punkmuzikanten de maatschappij al vijftig jaar te beïnvloeden? Rens Dietz weet het. * Arjan Dwarshuis vertelt over de BinnesteBuiten-special Nederland, Waterland, Vogelland, waarin meer dan honderd unieke vogelsoorten voorbijkomen. * Ted van Essen vertelt over het medicijntekort in Nederland. * Sinds de inpoldering van de Noordoostpolder is het eiland Schokland niet meer bewoond geweest, maar de band die de Schokkers met het verdwenen eiland hebben is er niet minder om. Over die band gaat het nieuwe boek van Eva Vriend. * De dramaserie Zussen gaat van start. Fockeline Ouwerkerk en Olga Zuiderhoek hebben allebei een rol in die serie.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 65

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.





10e
10e: Jezus, Judas en Jodocus - DE AVONDSHOW BACKSTAGE - VLOG 041

In deze 41e backstagevlog krijgt Tom een grote verrassing en gaan we op pad met Jezus ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Je kunt me nu ook op Patreon volgen voor allerlei exclusieve content en early access! Klik hier Beluister alle muziek hier: Klik hier muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: Klik hier Threads: Klik hier



Vitesse
Vitesse: CLUBCAM | Maatschappelijke wedstrijd 🫶

Een kijkje achter de schermen tijdens de wedstrijd Vitesse vs Sparta Rotterdam. #Vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



EnzoKnol
EnzoKnol: MIJN MANSORY BODYKIT ONDERDELEN ZIJN BINNEN!! #3886

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Klik hier op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



Zappbios
Zappbios: Afl. 4

Jeugdfilm. De 10-jarige Jason heeft een vorm van autisme en hecht daardoor heel erg aan zijn dagelijkse routine en structuur. Op school geeft dit regelmatig problemen en om te voorkomen dat Jason van school moet, doet zijn vader hem een voorstel: als Jason zijn best doet zich aan te passen op school, zal zijn vader hem helpen met zijn zoektocht naar een favoriete voetbalclub. Maar om een goede keuze te kunnen maken, vindt Jason dat hij dan eerst alle clubs live moet hebben zien spelen.



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Reijntjes stapt in als directeur ad interim 🗣

Edwin Reijntjes treedt per direct aan als nieuwe algemeen directeur ad interim van Vitesse. De bestuurder blijft voor minimaal drie maanden aan de club verbonden. #vitesse ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Japanese Grand Prix Post-Race Show

Join us for the wrap-up of the 2024 Japanese Grand Prix. From racing highlights to key moments of the race. For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #AusGP



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Japanese Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

Join us LIVE as we catch up with the drivers ahead of the 2024 Japanese Grand Prix! For more F1® videos, visit Klik hier Follow F1®: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier #F1 #JapaneseGP



FORMULA 1
FORMULA 1: Ayao Komatsu: from Tokyo to Team Principal | F1 Beyond The Grid Podcast

The journey that has taken Ayao Komatsu from a teenager in Tokyo, dreaming of working in Formula 1, to the new Haas Team Principal is a gripping tale. Featuring fascinating anecdotes of his father’s experiences as a political prisoner, the challenges Ayao faced when he left Japan for England, and how he engineered his way through university to a career in F1, this is a compelling conversation between Komatsu and Tom Clarkson. Komatsu talks about his relationship with his family, the influence Japanese F1 hero Takuma Sato has had on his career, why he once wanted to be a journalist, how he’s transforming Haas, and much more. Chapter markings 02:03 – Why Ayao left Japan at 18 14:20 – Meeting Takuma Sato 17:33 – Father’s experiences as a political prisoner 21:58 – Ayao’s first job in F1 28:20 – Comparing Alonso + Button 34:07 – Memories of Grosjean’s crash at Bahrain 2020 41:04 – Uncertainty about joining Haas 49:18 – Gene Haas’s expectations 52:36 – Ayao the investigative journalist? 54:42 – Hulk + K-Mag’s teamwork 57:32 – Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 63

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn generaal buiten dienst Mart de Kruif, Amerikakenner Willem Post en ambassadeur Jantje Beton Anne Appelo. Met hen hebben we het over oefeningen van de luchtmobiele brigade, over het laatste Amerikaanse verkiezingsnieuws en over het belang van buitenspelen.





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: ZE WETEN NiET WAT ZE HEBBEN GEGETEN… KiJK TOT EiND 🤣 | Bellinga Vlog #3126

LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



Suhoor Stories
Suhoor Stories: Afl. 25

Dagelijks radioprogramma tijdens de ramadan dat ochtendrituelen van meer dan een miljoen Nederlanders onder de aandacht brengt. Uitgezonden op NPO Radio 1 en via een livestream op NPO2.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 93

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 67

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



PSV
PSV: INTERVIEWS | 'We keep on moving' 🔥

Interviews na Excelsior Rotterdam - PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Ziggo Sport voetbal
V2 HL Fio - Ata

Van dit programma is geen informatie beschikbaar