True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

08-05-2024
Secrets of Prince Andrew
Secrets of Prince Andrew: Afl. 1

In de jaren tachtig wordt Prins Andrew nog gezien als een oorlogsheld. Militairen die met hem gevochten hebben in de Falklandoorlog, beschrijven de prins als een onbaatzuchtige man die zijn land boven zijn persoonlijke veiligheid stelt. Dit zijn de gloriejaren van Andrew en zijn populariteit bereikt een hoogtepunt met zijn huwelijk met Sarah Ferguson. Maar na zijn vertrek bij de marine verandert het imago van de prins. Zijn huwelijk mislukt en Andrew krijgt een steeds grotere zucht naar een weelderige leefstijl en wordt vrienden met de rich and famous, waaronder Jeffrey Epstein.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 129 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 mei, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Onrust op Nederlandse universiteiten. Te gast: minister van Onderwijs Robbert Dijkgraaf. * Het uur van de waarheid in de formatie. We bespreken het met oud-politiek leider van de VVD Ed Nijpels, politicoloog Julia Wouters en politiek verslaggever Thomas van Groningen. * Let It Be. Vandaag kwam de gerestaureerde versie van de film Let It Be uit, over de totstandkoming van het gelijknamige, legendarische album van The Beatles. Te gast: Harry Sacksioni, Tim op het Broek en Yorick van Norden. * De onbekende sluipmoordenaar: sepsis. Te gast: Idelette Nutma, oud-PvdD-Kamerlid Leonie Vestering en ic-arts en onderzoeker Peter Pickkers.



Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 2

Diederik Jekel stapt in de wereld van Jan van der Heyden, de man die zo'n 400 jaar geleden een uitvinding deed die vele mensenlevens heeft gered. Hij bedacht de slangbrandspuit. En die gaat Jekel proberen na te maken om er volgens een heuse brand mee te blussen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 83 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 8 mei, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Pro-Palestijnse demonstranten bezetten sinds gisteren universiteitsgebouwen aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam. Onder de groep protesteerders zijn ook docenten. Kan en mag je als docent protesteren op de universiteit en moet je dat als docent wel willen? * Door de steeds strengere wetten in Hong Kong voelen veel inwoners zich niet veilig in de stad. Steeds meer inwoners besluiten te verhuizen naar het buitenland. De afbrokkelende vrijheid in de stad is de voornaamste reden. * Nederland moet meer vaart maken met de plannen om kernafval op te slaan. Dat zegt het Rathenau Instituut, dat het kabinet adviseert over de kernafvalkwestie.



Planet Earth
Planet Earth: Afl. 1

David Attenborough verkent gevaarlijke kustgebieden waar dieren vanwege voortdurende veranderingen moeten vechten om te overleven. Op het schiereiland Robberg in Zuid-Afrika zitten duizenden Kaapse pelsrobben dicht op elkaar gepakt op een smalle richel. Een jaarling vlucht het water in en daar wordt het onhandige jong ineens behendig en gracieus. De laatste jaren komen er aan deze kust ongekend grote aantallen witte haaien voor. De kolonie pelsrobben moet goed samenwerken als ze dit meest beruchte roofdier ter wereld willen verdrijven.



The Rookie
The Rookie

Wanneer twee tieners vermist raken, is het aan het hele team om de meisjes te vinden en de gebeurtenissen achter hun verdwijning na te gaan. Ondertussen zijn Lopez en Harper bezig met een ander soort onderzoek: de zoektocht naar de perfecte oppas.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 19

Directeur van het Centraal Museum Bart Rutten bekijkt in Museum Voorlinden het werk van de Pools-Duitse kunstenaar Alicja Kwade. Met haar sculpturen en installaties onderzoekt ze de wereld om ons heen. Vragen stellen staat daarbij voorop. Haar werk begint wanneer ze iets niet meer begrijpt.



Zussen
Zussen: Afl. 5

Rolinde ziet het niet meer zitten en neemt een verrassende beslissing. Faya doet haar zussen een onverwachts voorstel. De zussen schrikken als Siem hen een bekentenis doet wat betreft Johans val in de gierput. Saar zet Nienke op het spoor van haar biologische moeder.



Volle Zalen
Volle Zalen: Afl. 4

Zanger en tekstschrijver Gerard van Maasakkers viert zijn 75e verjaardag en toert met het jubileumprogramma In de Gloria langs de theaters. Van Maasakkers won twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste Nederlandstalige theaterlied. Zijn teksten, gezongen in Brabants dialect, zijn persoonlijk en ontroerend. Zo bezingt hij de vroege dood van zijn zusje Marijke en de worsteling met zijn homoseksualiteit. Van Maasakkers ontvangt Cornald Maas in de Belgische stad Gent, de stad waar de zanger samen met partner Frank negen jaar geleden is neergestreken. Hoe inspirerend is het leven in België voor Van Maasakkers?



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Kimberly en Michael Barkey leiden met hun zoons Mayron en Raphael een comfortabel leven. Influencer Kimberly verdient veel geld met het delen van sfeervolle interieurfoto's op haar Instagram-account. Het succes van haar socialmediakanaal leidde ertoe dat ze ook haar eigen interieurbedrijf opstartte. Michael werkt als sales agent en ondersteunt Kimberly bij haar zakelijke activiteiten. Als Syrische vluchtelingen kwamen Hussam en Marwa Alayoubi acht jaar geleden met hun dochter Rachelle naar Nederland, waar ze later Adam en Lana mochten verwelkomen. Ondanks het verdriet en gemis van hun familie geven ze niet op. Marwa volgt een pedagogische opleiding en werkt op een bso. Hussam is bezig met het halen van zijn diploma Nederlands om ook hier te kunnen werken. Hussam en Marwa zijn ambitieus en willen graag geld verdienen om hun kinderen te laten sporten. Hoe reageert het Barkey-gezin op het gebrek aan luxe? En hoe ervaart de familie Alayoubi het om te leven in een wereld zonder geldzorgen?



FORMULA 1
FORMULA 1: From Heartbreak To Euphoria: Lando Norris' Journey To His First F1 Grand Prix Win!

After a host of near misses, Lando Norris finally claimed his maiden Formula 1 victory in Sunday's Miami Grand Prix - and to mark the occasion, we're looking back at his journey to the top of the podium amid emotional scenes. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 93

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 31

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 92

Een droom komt uit als Shanna en Robby in een monumentaal Zaans pakhuis gaan wonen met hun drie kinderen. Het pand uit de 18e eeuw is gerenoveerd en verduurzaamd als ze er in trekken. * Zondag is het Moederdag en daarom maakt chef-kok Ramon een lekkere luchtige kwarktaart mét vers seizoensfruit. * Auke heeft zijn levenswerk gemaakt van het verzamelen van oude bijzondere fruitrassen. In Aldeboarn staat zijn collectie nu prachtig in de bloesem. * Marieke Eyskoot gaat naar Brabant om in de wereld van de verf te duiken. Een familiebedrijf zet zich in om verf duurzamer te maken en dat is belangrijk want de verfindustrie is enorm vervuilend.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 71

Jörgen Raymann zit aan de zijde van Sophie. * Het Israëlische leger staat klaar om Rafah binnen te vallen. Ondertussen wordt er ook nog onderhandeld over een wapenstilstand. Oud-VN-gezant Robert Serry is betrokken bij de onderhandelingen tussen Israël en Hamas. * Deze zomer reizen er tien turners af naar de Spelen in Parijs. We blikken vooruit met turners Loran de Munck en Casimir Schmidt. * Vanavond is het derde seizoen van Planet Earth op tv. Cameraman Joris van Alphen, voormalig correspondent Groot-Brittannië Suse van Kleef en bioloog Midas Dekkers schuiven aan. * Roxeanne Hazes en Ruben Annink met hun nieuwe single Tikkie Voor De Tranen.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 129

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Anthony ziet Inge al helemaal voor zich. Voorlopig moet hij het doen met een badpak, toch valt er al genoeg te genieten. Booker is niet van het trouwen, maar zo'n feestje lijkt hem wel wat. En als het er ooit van komt, komt Gabriëlla zeker in aanmerking.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Acrobaten bungelen op grote hoogte aan trapezes, ze dansen op strak gespannen koorden.

Acrobaten bungelen op grote hoogte aan trapezes, ze dansen op strak gespannen koorden en ze slingeren in een circustent van de ene naar de andere kant. Maar acrobaat word je niet zomaar. Janouk neemt een kijkje op een van de twee circusscholen in Nederland. Met Marleen leert ze de basis van de 'static trapeze'. En met Nynke werkt ze toe naar het uiteindelijke doel: optreden voor publiek. Ard en Fjodor richten de Bassie en Adriaan Academie op.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Frans Miggelbrink en Willem te Molder op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer hoe is het om als naaktmodel te poseren? De 81-jarige Ingrid Noordberger doet het al jaren. In Den Haag staan er meer dan vijfhonderd beelden in de openbare ruimte. We staan stil bij een aantal kunstwerken in het centrum van Den Haag.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 110

Steeds meer jongeren in de problemen door schulden * Groene waterstof in de knel omdat windmolens niet op zee komen * Kunstdiamanten zijn in opkomst * Hoe spannend is het in de 'finaleweek' van de formatie?





NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 92

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Baby Enzo Knol nu al misbruikt & Moslims voelen zich onveilig in Nederland: 'Oprotten d

Enzo Knol is vader geworden van een baby met de naam Riven, hetgeen een opmerkelijke betekenis heeft. Moslims klagen dat ze zich niet meer veilig voelen in Nederland, daar heeft Jan Roos een mening over. Ook het nummertje dat Dennis Schouten met Tukkertje Sterre heeft gemaakt is hij geen fan van. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier RoddelPraat EK-feest: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Foute Boel S1#02: Hollywood Drama, CO2 Burgers & Extreem Links: Foute Boel onthult

Doulah verwelkomt je bij een nieuwe aflevering van Foute Boel! Vandaag gaan we dieper in op enkele opmerkelijke gebeurtenissen. Harvey Weinstein's gevangenisstraf van 23 jaar is ingetrokken vanwege procedurefouten, terwijl Alec Baldwin ook niet wordt vervolgd voor het tragische schietincident op zijn filmset. Ook bekijken we Ghislaine Maxwell's pogingen om haar vervolging te voorkomen. Maar eerst, in eigen land, bespreken we het nieuwe CO2-arme vlees van de Appie en het wantrouwen jegens mRNA-vaccins. Daarna duiken we in de 'gespeelde verontwaardiging' van extreem links. Twitterreacties reageren spitsvondig op deze gespeelde verontwaardiging. Abonneer voor meer grappige, informatieve content! Bedankt voor het kijken naar Foute Boel!" Vond je dit een leuk programma, laat dan een reactie achter in de comments. Presentatie: Doelah - Fouteboelnl --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Gio
Gio: NACHTJE IN DE CEL SLAPEN & MIJN NIEUWE TUINMEUBELS!👮

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





scHeerenveen
scHeerenveen: Simon en Espen verrassen 𝟭𝗲 en 𝟭𝟬𝟬𝟬𝗲 seizoenkaartverlenger

Simon Olsson en Espen van Ee gingen woensdag langs bij de 1e en de 1000e verlener van hun seizoenkaart.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 90

De kabinetsformatie zit in een cruciale week: gaat er een akkoord komen? Kees Boonman praat ons bij. * Nousjka Thomas maakte de documentaire Moederhart, waarin de onvoorwaardelijke liefde van de 92-jarige Tineke Sligting voor haar zwaargehandicapte zoon Job (59 jaar) in beeld wordt gebracht. * Kemal Rijken over de tweedelige serie Secrets of Prince Andrew, over het leven van de zoon van de Britse voormalig koningin Elizabeth. * Iris Hond lanceert een nieuw album. Om dat te vieren treedt ze bij ons op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 10

Edith twijfelt of ze Bertie Pelham de waarheid moet vertellen over Marigold. Mary krijgt een onverwachte gast.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 90

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



PSV
INSIDE XXL | HULDIGING PSV IN HET PHILIPS STADION, PLATTE KAR EN STADHUISPLEIN 🏆🎉

De beste beelden van ons kampioenschap 2023-2024. Geniet ervan! 😍🏆 ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



vThorben
vThorben: Minecraft Maar Crafting Is OP

Bedankt voor het kijken naar Minecraft Maar Crafting Is OP Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: World's Coolest FBI CONCEPT CAR In GTA 5!

World's Coolest FBI CONCEPT CAR In GTA 5! Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



Nienke Plas
Nienke Plas: 5 maanden werd 2 jaar…!! 🏡 | NIEN & RES VERKASSEN SEIZOEN 2 | Aflevering 1

MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



Complex NL
Complex NL: Inez - Oumri | Complex Connects #2

De tweede artiest die Complex Connects komt blessen met een sessie is Inez! 🇲🇦 Inez is een Marokkaans-Nederlandse zangeres, die met haar muziek een culturele brug tussen Marokko en de rest van de wereld weet te bouwen. In Complex Connects bieden we de tofste gevestigde én opkomende namen een platform geven voor een unieke sessie. Om de week droppen we op donderdag om 16:00 een sessie, dus abonneer nu om als eerste op de hoogte te blijven. Laat in de comments weten wie je hierna wil zien en stay tuned, om donderdag om 16:00! #Vodafone Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal. Check ons ook op: Website: Klik hier Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Zak Brown: McLaren's Winning Mastermind | F1 Beyond The Grid Podcast

McLaren are back on top of the Formula 1 podium, but their mission is far from accomplished yet. Since taking charge in 2018, CEO Zak Brown has overseen a huge transformation on and off the track and the team’s progress has accelerated astronomically over the last 12 months. Lando Norris’s long-awaited maiden Grand Prix victory in Miami is the culmination of an enormous amount of hard work to turn their fortunes around, after an awful start last season left them right at the back of the grid. So how do they take the next steps to become serial winners and World Championship contenders? Speaking in Miami, Zak tells Tom Clarkson how he’s instilling a winning mentality at McLaren, what Norris’s victory means for his and the team’s future, why he thinks Oscar Piastri is a match for Lando, whether he’d like his close friend Adrian Newey to join the team, and much more. 00:19 Reaction to Lando's first win 05:59 Zak's management style 09:06 What he's most proud of 13:16 Strongest line-up in F1? 17:38 Piastri's potential 22:00 McLaren's young driver programme 27:22 Stella's leadership 34:01 Newey temptations? 39:25 F1's future 43:38 Bahrain investment 46:23 Quickfire questions For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Lewis Hamilton Takes Kendall Jenner For A Miami Hot Lap | F1 Pirelli Hot Laps

Sit back and enjoy the ride as Lewis Hamilton takes Kendall Jenner for a spin around the track in Miami. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



PSV
PSV: INTERVIEWS | Teze: 'Een doelpunt maken in de kampioenswedstrijd, had je niet verwacht he?! 🤪'

Extra interviews met Olivier Boscagli, Jordan Teze en Jerdy Schouten na de kampioenswedstrijd PSV - Sparta Rotterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 88

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn diplomatiedeskudige Robert van de Roer, Brigade-generaal buiten dienst Jeff Mac Mootry en olympisch kampioen openwaterzwemmen Maarten van der Weijden. Met hen hebben we het over het gesprek tussen Biden en de Roemeense president Johannis, over het laatste nieuws vanuit Rafah en over de Olympische Spelen in Parijs.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 127

Burgemeester Aan de Ketting is van plan de bergen in te trekken. Hij heeft er al een goede uitrusting voor aangetrokken, maar er ontbreekt iets. Kan Fenna hem hierbij helpen? Bioloog Mátyás legt uit welke vogels er graag in de bergen rondvliegen, maar ook in Nederland te vinden zijn. Fenna leert alles over bergbeklimmen en speelt het berggeiten spel.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUCiLLA DOET GEVAARLiJKE CiRCUS ACT! + *CLiP OPNAME ViVa La Vida* | Bellinga Vlog #31

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 128

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 92

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.